Goooood Morning – It’s FRIYAY !

God morgen, Norge! 😀

Foruten at jeg våknet av en sinnsyk leggkrampe i morges (dehydreringsadvarsel!!) Våknet vi til enda bedre vær i dag!
I går dro vi for første gang rett hjem(!) Etter praksis. Patric var til og med presist på plass! Som vi begynner å bli vant til var vi riktig nok ikke alene i taxien, da han plukket opp noen venninner også, før vi kom oss hjem.
Det river litt i sjelen, men vi bestemte oss for å roe ned hjemme- prøve på en ikke-nattmat-middag (litt tidligere enn det vi har gjort so far), og vaske litt tøy (meg, i hvert fall) og skype-dateing fra Adansonia hotel (Annie). men først, litt soling FOR FØRSTE GANG! Før solen forsvinner nokså tidlig på kvelden ut av hagen vår. Det var syyyykt magisk å legge seg tilbake i stolen, med en kald pepsi max og solen varmende mot huden, selv om kvelden alltid byr på et par ekstra kryp som anser oss som perfekte solplasser..
Og klesvask, this one is for you, Susberg! makan til flashback, der jeg stod i heten og skrubbet klærene mine for hånd. Tok til og med bilde av det.. like Kristina said; vi tar bilder av A L T..
Det var sykt varmt, og ble dagens trenings-erstatning (sad but true..)
Så laget vi jo bare den DIGGESTE middagen! Botswana Biff og kyllingfilet, og alle de beste grønnsakene! Den fantastiske butternut grønnsaken tryllet Kristina nok en gang om til stappe (kan sammenlignes med søtpotetstappe, bare bedre!).. det ble litt mat-stønning.. bildene er tatt litt i farten/siste liten, men som jeg sa til Kristina og Annie;«denne restauranten vil jeg tilbake til!»
Og i dag.. i dag er det TACO FREDAG! dét blir spennende! I går fant vi faktisk kjøttdeig, så dette kan jo bli en ekte Molapo-klassiker!
I dag skal også Matildas mann Anders komme en tur (derfor er Annie hjemme fra jobb i dag!) Sammen med en fyr fra et alarmselskap, så de som er bekymret for sikkerheten vår- kan senke skuldrende ennå et hakk nå 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.