3 uker igjen (!)

Nå måtte jeg bare sette meg ned og få noen ord på arket (- eller skjermen), for humøret er så BETRAKTELIG bedre enn de siste dagene!

Som de fleste av dere som leser denne bloggen kanskje fikk med dere, var jeg mage-syk en god uke. Og det satte meg mildt sagt litt tilbake, og hindret meg i å gjøre mye av det som gjør dagen min til vanlig .. Og det gikk jo utover samboerne mine også, hvilket IKKE er kjekt på samvittigheten. Enn så lenge har de andre holdt seg ganske bra. Vi gjør tiltak som å koke og fryse vann daglig (drikker ikke sping-vann:P)

Da jeg endelig var bra igjen, måtte det jo være noe annet. Gamle damer, vet dere.. Øyebetennelse. En ganske så heftig sti. (Skulle hørt på bestemor, og holdt meg unna trekken!!) Det høres kanskje ikke så ille ut, men når du ikke kan bøye deg ned uten å føle at noen poker deg i øyet, våkner flere ganger om natten og må ut på badet med steriliserte-alt-mulig å rense.. Kort sagt: jeg føler jeg har fått min dose African-evilness. Krysser fingre og tær for at de andre holder seg friske og gode!!

MEN; BACK TO THE POINT: Things are finally better 😀 Det har regnet MYE og LENGE nå. Men som vi så glimt av på lørdag (før jeg gikk ned for telling med ett øye)- kommer solen gradvis tilbake! I dag hadde vi endelig en regnfri ettermiddag igjen <3
Solen smiler til oss igjen! Fikk trent oss i lunch pausen på jobb, har vasket klær, handlet, og laget oss nok en eventyr middag – OG : I morgen satser vi på at øyet mitt takler det noe skittne miljøet på Active Gym. Det bare må det. For nå klør vi alle tre etter å komme tilbake dit. Og jeg kunne ikke tålt å la dem dra dit uten meg nå, ass…! Så vi gleder oss!!
Dessuten føler jeg på meg at Hebbie og Paul savner oss der (resepsjonistene;))

Små gleder, jeg vet..

I dag har vi fått gjort så mange viktige ting, smått som stort. Klesvask og oppklaring i taxi-betaling til Patric,- og bestilt overnatting i hovedstaden, for våre siste dager i Botswana! Jeg fikk også fingeren ut, og har fått bestilt fly fra Oslo til Bergen i April 🙂

Tiden FLYR nå; bare 3 uker igjen i praksis.. Denne uken har vi bare 1,5 dag igjen i klinikken; onsdag, og halve lørdag. Så har vi torsdag og fredag – fulle dager med observasjon/guidet tour/intervju med helsepersonell på Nyangabwe sykehuset i sentrum av Francistown.
På bakgrunn av de to dagene, håper vi å ha samlet nok informasjon til å fullføre oppgavene vi skal levere før endt praksis om Hiv og Aids i landet og lokalt.

Ellers trives vi fortsatt godt. Vi har god kjemi med resepsjonistene, den andre fysioterapeuten og massasjeterapeuten på klinikken. Vaskedamene er også fullverdige medlemmer av teamet. Og på lørdag har vi endelig fått til å invitere Patric og kjæresten på middag. På menyen står Kristinas etter hvert så bedrømte burgere 😉

Det var en liten, personlig update.. Mindre interessant for mange, kanskje. Men for de som vet hvor kaldt det faktisk kan bli her, og hvor stressende det er å være syk når du har en praksis å gjennomføre – så er det små tingene veldig store likevel!

På tide med “Clicks proteinbar” og nøtte-mix dessert, og en runde med “10.000” (terningsspill) – God kveld, Norge <3
Ps: vi begynner smått å savne dere litt, nå… 0:-)

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *