Del 2 – «Vi flytter inn!»

I dag er det allerede 2 netter siden vi kom til Matilda og Anders hjem. I går skaffet vi oss simkort (som ennå ikke er fullregistrerte, slik at de ikke kan brukes til å ringe med ennå..). Vi er dødsheldige, og overtar masse interiøs fra et vennepar av Matilda og Anders, som skal flytte tilbake til Skandinavia etter over et tiår i Botswana. Dagen i går ble derfor brukt til å flytte møbler inn i huset vi skal bo i, og også en del hagearbeid og rens av vårt fantastiske – wait for it – basseng!!

I dag har vi handlet basics som vaskemidler og toalettsaker, mat for de kommende dagene, og fraktet koffertene til huset. Vi flytter offisielt inn i kveld!

Følelsen er helt ubeskrivelig, egentlig. Det er et skikkelig lucky strike at vi er kommet hit, og vi har vært SÅ heldige frem til nå! Likevel har vi fått smake på kultursjokket allerede,- men på en sjarmerende måte. Vi startet dagen med en avtalt joggetur kl.8 med Matildas datter og venninne fra Zimbabwe (som er på feriebesøk!). Vi ble enige om å ta oss en halvtimestur før frokost. Men så var det dette med “African time”, da. Hehe. Yngstemann i familien, Matildas barnebarn Kjell (en ekte Botswansk hjerteknuser!!), ville være med. Så Kjell på trehjulsykkel ble med på vår “lille tur”, en 1,5 times gåtur, mens solen steg og gav oss fine skillemerker. Første suvenir ? 😉

Etter en herlig frokost (Norsk helgefrokost-standard, spør du meg!) – MED min ny-innhandlede cottagecheese (jeg er i ekstase), stelte vi oss for tur til sentrum og mat-shopping. Vi fikk da også sett Matildas Progressive Clinic for Physiotherapy for første gang. Et vakkert, sentralt bygg!

Vi tok oss et glass i skyggen mens vi ventet på Amos bror Bodi (barna til Matilda), som skulle hente oss hjem med varene. For en luksusdag!

Deretter bar det til våre – enn så lenge – naboer, paret som har supplert oss med alle møblene. Der fikk vi oss mer godt å drikke, og nye eksotiske syn. Mens vi satt i hagen og pratet om kulturforskjellene i Norge og de Afrikanske landene, kom nemlig en bananfugl flygende! Den satte seg i perfekt posisjon i gresset like ved bordet vårt, slik at Kristina fikk tatt et nydelig bilde!

Til slutt dro vi hjem og pakket endelig ut. Dette er vilt! Vi har offisielt flyttet inn by the Tati River! <3

I morgen blir vi hentet kl.10 av Matilda, for en nærmere kikk på klinikken. Vi er veldig spente, og hun ønsket at vi individuelt leverte en liten oversikt over hva vi ønsket å få ut av oppholdet og hva vi vurderer som våre største læringsbehov. Så nå er det bare å sette seg i tenkeboksen..

  1. Januar. 2017
Annonser

Én kommentar til «Del 2 – «Vi flytter inn!»»

  1. Det ser ut som dere får det veldig bra! Fortsatt over gjennomsnittet misunnelig. Hvor blir dere boende? Langs Tati høres jo ganske luksus ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *