Endorfinrush uten like

I dag skal jeg skrive om én ting, fordi det er så viktig for meg, og fordi det gav meg sååå mye!
Ettee jobb hadde vi avtalt at Patric skulle kjøre oss til Sunshine Plaza, hvor Active Gym ligger. Prøvetime/drop in til 45 kr er absolutt innafor!! Etter over en uke uten skikkelig styrketrening, var jeg så giret at jeg bokstaveligtalt trippet mens jeg betalte meg inn, SKALV meg gjennom første øvelse! Hahaha! Og hva er oddsen, ETT SQUAT RACK i hele gymmet (dom var bra fylt opp, midt i rush/etterarbeids-tiden!) Og så var det LEDIG! ❤ fy flate, jeg er helt i ekstase, og jentene var rinelig fornøyde de også!
Delvis forde jeg er en styrke-addict, og delvis fordi de to andre er litt tøffere enn meg, deltok de modige nok med på en SINNSYK gruppetime aerobic, som bare tok helt av – etter hva jeg kunne bedømme fra sidelinjen! De kan beSkrive det nærmere selv, men ingen hadde ventet seg DEN 80-talls musikken og classic aerobic når vi så instruktøren- snakk om bodybuilder!
Don’t judge a book by it’s cover – er et passende uttrykk til mye her nede!

Aaah, vi var heeelt i 100 da vi forlot gymmet, og lo oss hele veien hjem med Patric og damen hans, som btw er utrolig herlig, og skal ta oss med ut en kveld og lære oss noen african moves! Can’t wait…!

I dag er jeg bare helt i skyene! Feeling blessed – Active Gym slo hull på endorfinbeholderen!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *