Prestasjonspress på Burger-Bursdag!

Denne lørdagen var det på tide å invitere vår fantastiske sjåfør, rådgiver og venn Patric på middag. Og selvsagt er «wifie»; den utrolig sjarmerende og alltid blide kjæresten Maggie invitert også !

The team !

Samme morgen som vi skulle ha dem på middag, fortalte Patric oss at Maggie hadde bursdag dagen før – altså 03.03. Derfor ble prestasjonsangsten for Kristina – som allerede har lovet tidenes burger (home made; Kristina’s speciality!) enda større..
Og Annie og jeg har ikke akkurat snakket NED måltidet .. (Vi gledet oss som barn på vei til snopebutikken, vi!)

Patric og Ann Iren
Jentene – med kveldens høydepunkt i midten <3
Det fine paret <3

Maggie fikk et lyseblått/turkis sjal av oss i bursdagsgave – og kakelys på toppen av burgeren 😉

Vi håper hun syntes det var like stas som det så ut som, der hun knep øynene sammen i et stort smil, mens hun gjorde seg et ønske før lyset skulle blåses ut.

Kristina – The master Chef og patric (Svært fornøyd med oppvertingen ;))
Patric og meg <3

Vi syntes det var utrolig kjekt å ha dem på besøk, og få lov til å verte dem opp litt; med hjemmelaget mat og «norsk dessert»: Is og sjokolade, med kjeks og nøtteblandinger til topping 🙂

Patric var kjempe ivrig med kameraet, og det er han som har tatt alle bildene fra kvelden! (Maggie tok de av oss med P, da;))

Vi kommer til å savne dem, men det er skjønt er å se hvor bedrøvet han blir av å snakke om at vi snart skal dra.. For en fyr.. <3

Vellykket kveld i alle fall – og vi gleder oss til bryllupsinvitasjoner ;P

Forlovelse rett rundt hjørnet.. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.