Take us to Church

27/01.17

Hvor er den beste plassen å tilbringe en fredagskveld…?
Vår buddy Rashid fra Active Gym lo hvert fall godt da jeg fortalte ham hvor vi skulle tilbringe kvelden i dag. Men gjett om vi gleder oss..!

Sjåføren vår, “the best delivery guy in Francistown” og beste rådgiver; Patric, inviterte oss sammen med kjæresten hans og vennegjengen til deres store kirkesamling, 15 km fra byen i kveld. De har brukt flere uker på organisering, planlegging, og rigging av det store, hvite teltet hvor nattseremonien skal finne sted.
Så i dag skjer det. 16:45 hentes vi på klinikken, og kjøres hjem for å gjøre som Patric sa; “Eat, get some rest, and put on your dresses”.
Seremonien vil så vidt vi vet bære preg av preyers, sang – à capella- og dans. De skal være der hele natten igjennom. “All night prayer” kaller de det.
Vi ble litt usikre da vi hørte hvor lenge de skulle holde på, men Patric sa det ikke var noe problem å kjøre oss hjem når vi ønsket det. Så vi kan bli så lenge vi ønsker 🙂 Hardt å få til vane å legge seg kl.21:30 !!! ;P

Jeg kjøpte forøvrig den eneste kjolen jeg har her på bruktmarked i Zimbabwe!! SÅ den er akkurat nyvasket – og fortsatt uprøvd. Håper jeg kan ha den på i kveld!

Patric sa også at vi måtte hjem og lade mobilene våre, så vi har nok å gå på til å ta bilder! Vi er super-spente 😀

#ToBeContinued

Carmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.