Bring it – Friday !

1 Time til lunch, og jeg har enda ikke fått se en pasient. våre “kolleger” på klinikken fyker omkring, men den observeringen vi ble lovet, har vi vel egentlig fortsatt til gode.

Ann Iren er hjemme i dag, for å se til at elektrikeren/mannen fra forsikringsselskapet gjør det han skal, og at vi får lært oss det nye sikkerhetssystemet. Dermed har kristina alene hatt “ankel-pasienten” de to har jobbet sammen om, i dag. Jeg vet at min post-pregnant pasient kommer kl.15.30, men når du har skrevet fra kl. 8 til 11 og er tom for ideer, begynner nysgjerrigheten å dra nesen litt mot pasientrommene som tydeligvis er okkuperte. Som sagt, vi er lovet et pasient-rush i Februar.

En av fysioene her sa forøvrig at hun ville vise Kristina og meg hvordan vi håndterer deres ultralyd maskiner og interferential therapy apparatene. Det blir kanskje i 13.30 tiden, vi gleder oss!

Pasientene vi HAR hilst på (så vidt ved ankomst), sier at det er utrolig varmt ute i dag. Kan ikke vente til å ta helgen med en kald drikk og Taco-middag, god musikk og bare.. Ta helg!! På den andre side; Gangsperren indikerer tid for en ny runde på gymmet, så jeg håper det også er noe som står på “to-do-listen” til de andre også 😀

Håper det går bra med dere alle i Norge, vi sender varme hilsner til familie og venner – vi har ikke glemt dere.. 0:-)

Snakk om solen, så skinner den ! PASIENT TIL MEG 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.