Dag 4 – Første møte med klinikken !

I dag hentet matilda oss kl. 10, for å gi oss en liten introduksjon til klinikkens plassering og drift. Vi fikk komme inn, og er mer enn fornøyde! Vi fikk en liten rundtur, og satte oss for å prate. Hun fortalte om hele sin utdanning, erfaring i Ohio, Chicago og Indiana, og hvordan hun leiet lokaler i Botswana da hun startet sin egen bedrift, frem til hun kjøpte, og bygget denne nye klinikken i 2014. Klinikken ligger plassert like ovenfor en koselig park kalt “The Minestone Park”, og har en liten bakgård hvor vi kan spise lunch 🙂

I dag spurte Matilda oss også om hvorfor vi ønsket å komme til Botswana, og hva vi ønsker å oppnå med oppholdet her, og en praksis i Francistown i forhold til å velge praksis i Norge. Forhåpentligvis klarte vi å uttrykke oss godt nok. I alle fall er vi glade for at hun spør oss om det, og at hun virker veldig opptatt av at vi skal kunne lære, og utvikle oss! I tillegg er det åpenbart viktig for henne at vi lærer oss mer om kulturen her, og forskjellene mellom aldersgrupper og de ulike stammene i Botswana – slik vi også har ulike kulturer innad samfunn og byer i Norge!

Søndagen videre innebar litt mer food-shopping, med hjelp fra vår “bror” Bodi. Han tok oss også til restauranten “Diggers Inn”, hvor vi fikk skikkelig internett for første gang i Francistown!! Vi fikk “skypedate” litt hjem, og postet et par bilder til Instagram. Dessverre hadde vi ikke PCene med oss, slik at bloggen ennå ikke kunne kobles opp. Men den som venter på noe godt… 😉

Vi ble litt modige et øyeblikk – og bestemte oss for å sjekke eksamenskarakterene. OG DET BLE SKÅLING! Vi er veldig glade, og kan endelig fokusere 100% fremover 😀 Vi hadde vårt første hjemmekokkelerte og selvkomponerte måltid (en kylling-og-fantastiske-eksotiske-grønnsaker-i-ildfast-form) i huset, og diskuterte fremføringen om Norge og norsk helsevesen, som Matilda har bestilt. Vi er i gang 😉

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *